6.5.2010

Vaatteet vaan pienenee




Ei, en ole laihtunut. Päinvastoin.
Kirjoitin tässä joku aika sitten että ostin boleron. No tänään löysin kirpparilta pelkät hihat (2€) Eli vähiin käy kangasmäärä mun vaatteissa.
Lisäksi löysin ihanan ruskeakuvioisen paidan, myös 2€.

Kirppis/kauppareissun jälkeen iski pitkästä aikaa migreeni joka meni osittain pois pitkillä unilla. Nyt kyllä taas alkaa tuntua ikävältä päässä. Pitää pyytää jos J vähän hierois niskaa. En raaski ottaa tuota 10€ tablettia.

Katsottiin illalla elokuva 2012 joka kertoo maapallon tuhoutumisesta minkä Maya-intiaanit ovat ennustaneet (siis että maailmanloppu tulee 21.12.12) Olipas niin surkea elokuva että meinasin lopettaa katsomisen kesken.

Huomiseksi olisi suunnitelmissa laittaa tärkeät paperit kansioon. Laitan aina kaikki paperit lipaston alalaatikkoon ja sit aina välillä ne sieltä kansioon. Nyt sinne on kertynyt jo niin suuri kasa että pakko saada siivottua.

Jääkiekon MM-kisatkin alkavat parin yön päästä. Onneksi tulevat ihmisten aikaan ettei öitä tarvitse valvoa. Ehkä keskiviikkona pidetään kisastudio T&M:lle tai me mennään niille katsomaan Suomi-Usa peli (tosin ne ei tiedä tästä suunnitelmasta, lukeekohan ne tätä mun blogia)?

1 kommentti:

Terttumarja kirjoitti...

Noista vaatteiden pienenemisestä kommentoin; joku puhui kuntosalilla, että hihat kohta repeilevät hauisten pullistellessa:)
Minulla ei sitä vaaraa ole.
Mutta mies huomautti saunassa käydessämme, että polvitaipeeseeni on ilmestynyt valtava mustelma. Pintaverisuonet siellä pullistelevat, kun jalkalihaksia harjoitutetaan vähän liikaakin?

Sinulla on muuten samanlainen tapa säilyttää papereita, laatikkoon minäkin ne ensin työnnän ja aikojen päästä vasta kansioon.

Maailmanloppua on ennustettu satoja kertoja, mielestäni maailmanloppu tulee silloin, kun ihminen kuolee. Jokaiselle henkilökohtaisesti.