16.6.2010

Ikävä





Pitkästä aikaa oltu J:n kanssa näin kauan erossa. Perjantai aamuna ennen kun lähin töihin viimeeksi nähty. Ikävä on suuri.

En enää osais enkä todellakaan haluais elää sinkkuna. Tosi tylsää olla yksin kotona. Onneks on kissa jolle voi höpötellä kaikkea. Se kuuntelee...ehkä.

Kaikkea sitä sattuu kun J on pois.
Noh, tällä kertaa en saa ikkunaa makkarissa kiinni. Ei mee vaikka miten yritän. Tiedän että J saa sen heti eka yrittämällä.
Olkkarin kaukosäädin ei toimi. En saanu telkkaria päälle (varmaan patterit loppu säätimestä). Onneks on makkarissa toinen telkka (tosin emmä sitä ole koko aikana kattonu ku Suomen huippumalli haussa finaalin eilen, ja senkin olisi nähnyt netistä jälkikäteen).
Just tuli iso karvanen perhonen makkariin lamppukupuun liihotteleen. En tiä mihin se hävis, ehkä Murkun suuhun. Toivottavasti. Ettei kiusaa/pelottele mua yöllä.

Murkun ripuli loppui. Johtui todennäkösesti uudesta kuivaruoasta. Kiva kun se säkki makso lähes 30€ ja nyt se ei sit sitä voi syödä. Pitää nyt viä testata että johtuikko se siitä.

12 työpäivää ennen lomaa (17 päivää vapaapäivien kanssa).

Varasin hotellihuoneen meille heinäkuun tokaks viikonlopuksi niinkin kaukaa kun Vantaan Tikkurilasta. Siellä on Juha Tapio keikalla. Ei ollut kallis hotelli, sisältää siis yhden yön, liput keikalle, myöhäsemmän huoneenluovutuksen (klo 14) ja aamupalan. 88€ (jos mentäs ihan vaan keikalle tulisi se maksamaan 2xseutumatka (8€)+ taksimatka (25€) sekä liput keikalle (30€) eli ei paljoa kalliimaksi tule kun jää hotelliin.
Ja on samalla pieni ihana loma. Jos tämä nyt totetuu, riippuu miten J tarvitaan mökin rakentamisessa ja saadaanko Murkulle hoitaja. Mun sydän ei pysty jättämään sitä yksin.



Ei enää montaa tuntia niin J tulee kotiin. <3

Ei kommentteja: