2.7.2010

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa

Kaikenlaista sitä pohtiikin. Näitä asioita olen pohtinut aina välillä. Lisäilen tänne aina pohdintoja kunhan muistan mitä olen pohtinu. Pohtia on muuten hauska sana, taipuu hauskasti :)

1. Miten mustalaisnainen käy vessassa?
(äiti kerran tätä kysy multa ja nyt olen ite pohtinut samaa) eli jos mustalaisnainen menee esim. yleiseen vessaan ni ne kun ensinnäkin on pieniä koppeja ni miten se saa suoritettua tarpeensa sen hameen kanssa? Laskeeko se hameensa maahan, vai kerääkö syliin? En tiä käykö ne yleisissä vessoissa mutta kyllä se kotonakin varmasti on hankalaa.

2. Mitä sanonta että ihmiselle ei anneta enempää mitä hän jaksaa kantaa tarkoittaa? Koska jos tuon pitäs pitää paikkaansa niin miksi perheenisä/äiti tappaa koko perheensä rahavaikeuksien tms. takia tai joku tappaa itsensä kun on kolmatta kertaa syöpä tai puoliso jättää tai jotain muuta. Silloinhan ihmiselle on annettu liikaa pahaa jota hän ei jaksa kantaa?

3.Miksi kissa oksentaa aina matolle eikä lattialle?

4.Miksi usein kun on sammuttanut koneen ja alannu nukkua muistuu mieleen mitä olisi koneelta pitänyt katsoa/tehdä? Miksei sitä muista silloin kun on netissä?

5.Miks aina sillo ku on kiire kotiin ja mahassa vääntää ni bussi jää kaikkiin liikennevaloihin ja joka pysäkiltä tulee/jää matkustajia?

6.Miks silloin ku meikkaa ja laittaa hiukset ja katsoo peilistä ja luulee näyttävänsä ihmiseltä ja sit ku ottaa valokuvan niin näyttääkin ihan perseenreijältä? Tää on nii kauheeta, en tykkää valokuvista, en näe peilistä sitä samaa mitä näen valokuvissa.

7.Miksei sitä koskaan opi virheistään?

Näitä tulee siis vielä lisää nyt en muista enempää mitä olen pohtinut (kts. kohta 4.)

8.Kun sanotaan että lapsen kuolema on suurin suru minkä ihminen voi kokea niin mikä on suurin suru omasta tahdostaan lapsettomalle?

9.Kuka ajelee öisin? Siis nyt kesäsin nukutaan ikkuna auki ja Lahdentien meteli kuuluu sisälle. Kuka siellä ajelee? Rekat ymmärrän. Mutta kuka niissä henkilöautoissa ajelee? Mihin ne menee? Öisin nukutaan, eikö ne tiedä sitä?

4 kommenttia:

Terttumarja kirjoitti...

1. Olipa hyvä kysymys, tuo vessassa käyminen. En voi tajuta, miten niihin yleensä ahtaisiin paikkoihin voi mahtua hameensa kanssa. Vaikeuksia tekee joskus minullakin, kun on paksut talvitakit ja pitkäthousut, sukkahousut ja vielä pikkuhousutkin. Aargh.
2. En tiedä, en tosiaankaan tiedä.
3. Koska sinä olet kissan palvelija:)
4. Liian paljon asioita pienessä mielessä.
5. Oliko se nyt Pythagoraan laki vai Hammurabin laki...
6. Onneksi ei enää tarvitse katsoa usein peiliin.
7.Miksei sitä koskaan opi virheistään? Niin, miksei?
8. Ajattelen, että sanonta koskee vain vanhempia, joilla on lapsia. Mikäli ei lapsia ole, niin se suurin suru voi olla esimerkiksi vanhempien tai avo(avio)puolison kuolema.

Anonyymi kirjoitti...

1: en vielä ole päässyt siitä selvyyteen. tunnen kyllä romaaniväestöä. mutta eihän tollasta asiaa voi heiltä kysyä.

2: Jos ihmiselle tulee vastoinkäymisiä, niinkuin täällä monille tulee. Joillekin itseaiheutettuja joillekin muiden ym..niin Jumala tahtoo aina auttaa
omiaan. En mä olis ainakaan muuten jaksanut. Jotkut vaan tekee omat ratkaisut. Sääli. koska ne ei ole
oikeita ratkaisuja. vaikea selittää...

3:kissa on epäilemättä viisas.

4: kaikille varmaan käy joskus noin. useissakin eri tilanteissa.

5:jos sun mahaas ei "väännä" niin et sä kiinnitä moiseen huomiota.

6: totuus on taruakin ihmeellisempää. Jumala loi meidät omaksi kuvakseen.

7: jotkut oppii vähemmällä. jotkut ei ;)

8:joillekin voi lemmikkieläimen kuolema olla se suurin suru :)
jokainen kokee surun niin erillä tavalla.

tässäpä sulle pohtimista. tai sit ei.

Kupariseppä kirjoitti...

Hianoja pointteja ja ajatuksia. Mäkin mietin usein vastaavanlaisia. Kuulemma sukuakin sulle..tuskinpa..

Toi kutos kohta oli paras!

Lisää mietittävää:

-Missä pääskyset istui, ennenkö sähkö keksittiin?

- Jos sä sanot et sun lämpömittarissa oli esim. +30 tai talvella -30 niin jonkun on ihan pakko kuitata, notta meijjä mittaris oli 2 astetta enemmän/vähemmän.

- Miksi aikusten pitää keinua silleen ihmeellisesti edestakasin ja pitää käsiään "puuskassa" keskustellessaan keskenään. Tajusitko?

-Maisu- kirjoitti...

Pääskyset istu pyykkinarulla ;)

Joo tunnen pari sellasta ihmistä jotka tosta asteesta kuittailee.

En ole tavannu tollasia keinuvia aikusia :)