12.9.2010

Syyskuun yhdestoista

Yhdeksän vuotta sitten katsottiin telkkaria ja nettisivut jumitti kun yritti etsiä tietoa että mitä Yhdysvalloissa oikein tapahtuu. Yhdeksän vuotta, tosi kauan. Oltiin vuosi asuttu Helsingissä.
Tänä iltana katsoin elokuvan Flight 93 (olen sen aikasemminkin nähnyt). Kyyneleet vaan valui. Varsinkin kun nuori nainen soitti äidilleen hyvästit. Olisi niin kauheaa soittaa rakkaalleen viimeinen puhelu..
Huomenna tulee dokumentti ihan aidoista puheluista, ihmisistä jotka soittivat WTC-torneista puhelut rakkailleen.

Sitten iloisempia asioita.
Heräsin tänään jo puoli kymmenen ja lähdin ostoksille. Teinkin hyviä ostoksia. Kirpparilta paita 4€ sit sellanen joku "shaali" tai joku 4€ (tosin Janne ei vissii siitä oikee tykkää mutta ei sano sitä mulle suoraan ;) ) Saa nähdä käytänkö sitä sit. Sit paras, vihreä pöytäliina, 4€, jonka käytän siihen jouluyllärin tekoon. Viime viikolla kävimme Eurokankaassa ja melkeen jo itku pääsi kun kankaat olivat niin kalliita, jopa ne alennuskorin kankaat. Luulin että pienet pojat jäävät ilman ylläriä mutta näillä näkymin he sen yllärin saavat :)
Hyvällä mallilla on jo, puoli kolmen aikaan yöllä vielä huristelin ompelukoneella :D

Tehtiin tänään pizzaa. Valmiista pakaste pohjista, 3 isoa ja 4 pientä. Tuli tosi hyviä, huomiselle jäi ja varmaan vielä maanantaillekin. Ellei sit pakasteta loppuja.

Nukahdin läppäri sylissä illalla, vielä joskus se tippuu lattialle ja menee rikki. Kalliiksi siis voi unet käydä. En yhtään herännyt siihen kun Janne oli tullut sen pois nostamaan. Mikä lie narkolepsia iskeny, vaikka en piikittäny itteeni sikatautia vastaan.

Huomenna jatkuu askartelu. En vielä ole hermojani menettänyt. Ompelukoneen kanssa oli pieni hankaluus kun alalanka jäi aluksi löysälle mutta sekin ongelma selvis kun käänsi yhtä vipua suuremmalle.

4 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Nyt tiedän mikä sun joulujuttu on :)
aika paljo vaan joutuu miettiin mitä keksii....
Kun ostaa kirpparilta, ei haittaa vaikka ei sitten käytääkkään. laittaa vaan kiertoon :) jos ei nyt ihan joka viikko sieltä jotain turhaa osta. silloin voipi tulla kalliiksi.

Ai, asuitte jo silloin Hesassa, kun wct-tornitalot sortui.

Ei sitä osaa kuvitellakkaan miltä niistä soittajista on tuntunut, ja vastaanottajista.
onkohan kaikki edes ottanut todesta
aluksi.
Harmi kun ohjelma tulee tänään niin myöhään. pitääpä katsoa jos se on sitten areenassa.

Terttumarja kirjoitti...

Aika rientää nopeasti. Me istuimme sinä päivänä aika tiiviisti tv:n äärellä, oli niin pysähdyttävä tieto, ei ensin todeksi uskonut.
Olin silloin vuorotteluvapaalla, asuttiin keväästä marraskuun loppuun mökillä.
En enää halua katsoa niitä tapahtumia uudelleen.
Vältän kaiken ikävän katsomista, omassa ja lähipiirin elämässäkin riittää murehtimista.

-Maisu- kirjoitti...

Äiti: Se ohjelma voi löytyä Katsomosta (ei areenasta) huomenna. Mutta voin laittaa tallennukseen niin voit sen joskus sit meillä katsoa.

Unknown kirjoitti...

Olihan se 11.9 järkyttävää, ei siinä mitään. On vaan todella oksettavaa miten sillä mässäillään ja miten Jenkit pitää sitä maailman kauheimpana asiana. Ootko ikinä pysähtynyt ajattelemaan mitä maailmassa tapahtuu just nyt? Liian monet ihmiset ympäri maailmaa joutuvat kokemaan kauheuksia päivittäin, juu nou? Älä silti ymmärrä väärin, en vähättele wtc-iskuja, ärsyttää vaan se vouhotus.
Kannattaa muuten katto dokkari FAHRENHEIT 9/11, antaa vähän toisen kuvan mitä oikein tapahtui. Kertooko M.Moore totuuden vai höpäjääkö omiaan, sen saa jokainen päättää ite. Mä uskon et Moore puhuu asiaa.

t:BB