5.3.2011

Kevät tekee tuloaan


Käveltiin tänään Malmille kauppaan. Olis jo lähes pyörällä päässyt kun oli aika sulat pyörätiet. Jee.
Oli kyllä niin kova tuuli että meinattiin nousta bussiin mutta oltiin niin reippaita että käveltiin koko matka. Takasin tultiin sitten bussilla.
Mulla on uus vaiva, silmistä valuu vesi ulkona. Varsinkin tuulisella säällä. Mutta ei tarvitse tuullakaan niin silmistä valuu vesi aivan kuin itkisin. Kyyneliä tulee siis ihan valtoimenaan. Ei kiva vaiva. Mutta helpompi vaiva se on kun vatsavaiva mikä tuli taas todistetuksi Prismassa. Piti jättää ostokset kesken ja kiirehtiä vessaan. Ottaisin oikeestaan minkä tahansa sairauden paitsi tämän vatsavaivan mikä mulla on. No kaikkea ei voi saada.

Kohta saa siis alkaa pyöräilemään töihin. Reilu puoli tuntia menee suuntaansa. Sitten ehkä taas paino alkaa menemään alaspäin. Nyt on jumittunut yhteen ja samaan lukemaan.

Tehtiin tänään päivän hyvätyö kun suostuttiin menenmään verkottamaan huhtikuussa täysin tuntemattoman ihmisen parveke kissoja varten. Netin kautta eräällä keskustelupalstalla kyseli apua ja mä kysyin J että kiinnostaako ja sanoi että joo. Musta ei niin apua ole kun en osaa mutta meen henkiseksi tueksi.

Meidän oma parveke on verkotettu mutta haluaisin siihen jonkun muun systeemin (parvekelasit ei tule kysymykseen vuokra-asunnossa).
Pelottaa jo tuleva kesä ja lepakot :( Niin monesti olen järkyttäviä painajaisia niistä nähnyt. Jos joku ei tiedä niin kissamme on kaksi kertaa saanut kesäyönä lepakon kiinni ja tuonut sen sisälle. Ja toisen kerran olin yksin kotona... Se oli elämäni kauhen yö.


Ensi lauantaina juhlitaan J mummin 90v päiviä. Mulla on upea lahja mummille. Suoraan asiakkailtani. Kuvan saatte viikon päästä. Ja ehkä saatte kuvia minustakin kun.... ;)

Tässä vielä kuva Murkusta joka rrrrakastaaaaaaa muovipusseja. Mitä enemmän rapisee sitä enemmän rakastaa. Myös paperipussit on ihania.

4 kommenttia:

Terttumarja kirjoitti...

Oletko kokeillut, auttaako aurinkolasien pito, kun silmistä vesi juoksee?
Se toinen kertomasi vaiva on myös ikävä, minäkin joudun aina varautumaan pidemmillä reissuilla siihen, että vessa on lähimaastossa.:-C

-Maisu- kirjoitti...

Rosina: kyllä olen aurinkolaseja koittanut mutta kyyneleet valuu silti.

Almamaria kirjoitti...

Vetistely voi johtua kuivista silmistä, kokeile kosteuttavia silmätippoja (minulla auttoivat): http://www.yliopistonapteekki.fi/fi/apteekkipalvelut/tuotteet/pages/product.aspx?catalog=yasalescatalog&productid=2050250(yabasecatalog)
Nuo tuntuvat hyviltä silmissä, säilyy avattuna tosi pitkään (6 kk) ja ei ole sellainen vesimäinen vaan vähän täyteläisempi koostumus.


Mistä tuo vatsahomma on peräisin? Oletko puhunut siitä jollekin järkevälle lääkärille (joka ymmärtää suomea)?

-Maisu- kirjoitti...

Almamaria: minut on tähystetty joka reijästä ja varjoainekuvattu ja ultrattu ja ja ja.. ei muuta kun ärtynyt suoli diagnosoitu.
nää vaivat alkoi sappileikkauksen jälkeen..
stressivatsa kun on se vielä pahentaa tilannetta.
kyllä tän kans on jo oppinut elämään ja helsingin vessat on tulleet tutuiksi ;)
mut oishan se kiva omistaa normaali vatsa :D