13.10.2011

Kunhan kirjottelen

Jos tekis perjantaista sunnuntaihin töitä ja sit olis maananantain vapaalla ja sit tiistaista perjantaihin töissä niin sit olis aika pitkä loma,22.10-7.11 ;tosin tiistaina pitää mennä koulutukseen töissä. Ihanaa. Kyllä kannatti viime vuonna vaihtaa kesälomarahat vapaiksi. Nyt pääseen siis nauttimaan niistä.
Pääsee äidin luokse nukkumaan ihanan tuoksuisiin petivaatteisiin (ikinä en muista kysyä mitä pyykkiainetta/huuhteluainetta käytää, ehkäpä se tänne vastaa) ja nukkumaan hiljaisuuteen. Parasta.
Muita lomasuunnitelmia ei ole. Onhan meillä siinä lomalla eräs juhlapäiväkin, 5.11 :) Ehkä sitä voisi jotenkin juhlistaa.

Marraskuun lopulla on sitten Juha Tapion konsertti ja Samuli Edelmanin keikka. Jälkimmäistä etenkin odotan innolla koska Samulia en ole ikinä nähnyt. Ja siitä tulee niin parasta kun mennään hotelliin keikan jälkeen yöksi. Ja en mene Jannen kanssa kyseiselle keikalle... ;)

Tänään käytiin elokuvissa. Olen ollut viimeeksi oikeassa elokuvateatterissa 13v sitten :) Käytiin siis katsomassa Pussikalja elokuva. Oli TODELLA hyvä leffa. Voin suositella. Leffassa oli myös kaksi sulosta kissaa :)




Elokuvan jälkeen käytiin Linnamäen valokarnevaaleilla. Kylmä oli. Voitin pupun arvalla :)



Hyvää yötä!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

en voi vastata pesuaine kysymykseen, kun vaihtelen niiden merkkiä, ja huuhteluainetta en käytä. nyt on muistaakseni nestemäinen surf..tuoksuu tosi hyvälle :)
en ollut neuvomassa pukeutumisessa, siksi kylmä :)

Terttumarja kirjoitti...

Kovasti mietin, mikähän juhlapäivä teillä on, en vaan tiedä. :(
Ihmetyksen aiheena pidän, ettet ole ollut elokuvissa 13 vuoteen!!
Itse tykkään käydä katsomassa hyviä elokuvia ihan oikeassa elokuvateatterissa, on ihan oma tunnelmansa. :)
Onneksi täällä on vanha, vielä toimiva teatteri noin kymmenen kilometrin päässä.

-Maisu- kirjoitti...

Rosina: No meillä tulee Jannen kanssa yhteistä taivalta 13v (5.11)

Elokuvissa olen siis käynyt viimeeksi seurustelun alkumetreillä.
Suljetun/ahtaapaikan kammontakia jäänyt elokuvateatterit väliin. On se kammo kyllä vieläkin mut välillä pitää koittaa kuoleeko siihen. En kuollut.
Muutenkaan ei oikeen elokuvissa käynti ole mun juttu. Ääntä ei voi säätää itse (liian kovalla) ja jos alkaa pissattaa ei voi laittaa elokuvaa pauselle. Ja muut katsojat nauraa väärissä kohdissa ja alkaa ärsyttäämään ;)