10.6.2011

15/17

Tänään käytiin vaan Malmilla ostoksilla ja ravintola Hollywoodissa syömässä. Ei olla ennen siellä käyty ja kyllä kannatti. Oli tosi hyvä ruoka ja tosi iso annos! Ja hintakin ihan ok, vesi ei maksanut mitään!!



Eilen illalla liotin jalkoja sellasessa hierontalaitteessa (samalla kun Janne paistoi lättyjä) ja tänään sit ostin kynsilakkaa ja Janne lakkas mun varpaankynnet.

Järjestelin vähän kaappeja ja hiki vaan valu. Aika lämmintä on.
Aamulla heräsin puoli yhdeksän ja olin varma että kissa on kuollut kun ei ollut vielä kertaakaan herättänyt. No yhdeksältä sitten tuli herättämään ja kävin antamassa ruokaa. Takasin nukkumaan ja heräsin kahdelta :D

Lisäys:
Käytiin kellarissa siivoamassa se ja hakemassa tuuletin sisälle. Meni kauheesti tavaraa suoraan roskiin ja sit meillä on taloyhtiöllä roskiksessa sellanen hylly johon voi jättää tavaraa jos joku haluaa ottaa. Jätettiin sinne pehmoleluja ja lippis ja jotain lehtiä ja kirjoja. Tulipas siisti kellari. Siellä vaan on viis isoa pussillista kirppistavaraa ja kotona vielä saman verran. Huh, pitää vissiin ottaa kirppispöytä ja viedä sinne. Siinä on vaan ni kauhea homma, hinnotella ym.

Kaks lomapäivää jäljellä. *huokaus*

Ei kommentteja: