14.9.2012

Tyhjää täynnä

Jos pakastimessa on enää vajaa hernepussi eikä muuta on se helppo sulattaa kun ei tarvi pähkäillä sulaako tuotteet liikaa, ulkona kun ei vielä ole onneksi pakkasta.
Herneet pääsi salaattiin joten pakastin oli ihan tyhjä, noh oli siellä viis kylmäkallea ja oluttölkin viilennin.
Johto pois seinästä ja ovi auki. Tyhjäsin samalla jääkaapin ja irrotin kaikki osat tiskikoneeseen. Pikapesulle laitoin ja ilman ainetta. Eihän ne silleen ees likasia ole, mitä nyt vähän kissaruokaa oli valunut yhdelle hyllylle ja lokeroon.
Kuumailmapuhaltimella sulattelin enimpiä jäitä. Aikaa vievää hommaa se silti oli. Sitten kun kaikki jää oli pois kuivasin koko pakastimen ja pesin jääkaapin ja annoin kuivua vielä ruokailun ajan (ITSETEHTYJÄ lihapullia, -30% kermaperunoita ja sitä "hernesalaattia").
Sitten vielä kun jääkaappi oli tyhjänä oli se helppo, Jannen siis, ottaa pois paikaltaan että sain imuroitua lattian ja jääkaapin ritiläisen takaseinän.
Kyllä nyt kelpaa. Nyt saa taas ostella pakasteita kaupasta, kuten esim. jäätelöä.

Janne toi tänään töistä omenoita, päärynöitä ja luumuja. Oli käynyt keräämässä kaupungin puutarhalta, huomenna sinne pääsee kuka tahansa keräämään pussillisen hedelmiä.
Vielä en ole niitä maistanut, antaa kypsyä vähä lisää, ainakin luumut. Mun ei kyllä luumuja tarttis syödä, toimii toi vatsa vähän liiankin hyvin :/

Meillä maalataan rappukäytävää. Ihan kamala haju. Meinas oikeesti mennä taju kun täältä kolmannesta kerroksesta kävelin alas kauppaan. Ei pysty niin kauaa henkeä pidättämään. Noh, ehkä tuon kestää kun näyttää nättiä valkosta tulevan seiniin (ennen rumat beiget tjsp.)

Myllypuron asunnoista huomasin sellasen jutun että niissä ei ole häkkikellaria ollenkaan! Ei tuu onnistumaan jos meille sieltä asunto tarjotaan.

Loppukevennykseksi kuva alpakoista joita viime lauantaina näimme täälä Pihliksessä, ILovePihlis tapahtumassa. Aivan ihania ja voi vitsi mitä ääntä ne pitivät :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Aina kun tekee jotain ei niin mielenkiintoista, niin tulee hyvä mieli, kun on saanut sen tehdyksi :)
Meillekkin olisi hedelmät kelvanneet..on teillä stadilaisilla vaan mukavia etuja.
Alpakoita..en ole nähnyt livenä,
mukavan näköisiä. t. äiti