15.11.2009

Sunnuntait


Sunnuntait on maailman kauheimpia päiviä. Silloin kun tein töitä ma-pe niin sunnuntait oli niin ahdistavia että olin lähes shokissa.

Nyt kun teen jaksotyötä ei sunnuntait ole enää niin kauheita mutta on se silti viikon kauhein päivä. Nyt helpottaa se että tässä jaksossa on vaan maanantai ja tiistai töitä ja sitten taas "viikonloppu".

Nyt vielä kun kaupat on auki sunnuntaisin ei pääse edes kirpparille koska se on Prisman parkkihallissa joten kauppa tarvitsee sen käyttöönsä. Sitten kun kaupat saavat olla aina sunnuntaisin auki niin tuo kirppari vissiin sit kuolee kokonaan.

Itse kyllä tykkään kun kaupat ovat sunnuntaisin auki. Huonot puolet on vaan kestettävä.


Tänään oli kello soimassa 9.00 mutta sammutin ja jatkoin unia koska niskaan oli taas tullut kylään se puukkomies. Tarkotus oli mennä myyjäisissä käymään. Herättiin sit vasta 13.30 vaikka Murkku yritti kaikin keinoin saada aikasemmin meidät ylös. Ressukka.


Sunnuntai on siis nyt jo menetetty päivä koska kello on jo kohta neljä. Ulkonakin on niin kylmä ettei sinne tarkene. Kaupassa kyllä käyn, sillä sunnuntai on sipsisunnuntai. Siis ainakin tämä sunnuntai. Ei nyt sentäs joka sunnuntai :)


Illan BB-lähetystä ootan innolla... ja kauhulla.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vai kamalia?? mä taas tykkään, vaikka usein aherrankin töissä. Vapaalla taas meen kokoukseen ja jos jaksan niin ulkoilemaan...

Mut me ollaan kaikki niin erilaisa. Toiset tykkää arjesta toiset haluu juhlia koko ajan
varsinkin ruotsinkieliset on kovia pitämään kalaaseja (juhlia.) vai sipsisunnuntai? ja mansikkamaanantai ;) äiti