7.1.2011

Wii

Meinas jo tulla paniikki kun en meinannut muistaa salasanaa tänne kirjautuessa. No täytänhän tänä vuonna jo 33 v joten muistamattomuus on jo sallittua. Pitäis aina laittaa ylös kaikki salasanat ja numerot kun niitä on niin monta. Työkoneella aina pitkien vapaiden jälkeen meinaa iskeä muistamattomuuskohtaus.




Keskiviikko iltana meille tuli Wii. Ai että se on sitten hauska. Mäkeä on hypätty ja hulavannetta pyöritetty ja pingistä pelattu. Tosin vielä on euroja menossa kun pitää ostaa toinen ohjain niin voidaan keskenään pelata mm. tennistä.
Siinä jos missä läskit saa kyytiä.
Jokaisen euron arvoinen laite, joten kiitos joululahjarahoista kaikille niitä antaille.

En enää ihmettele kun lapset kiukuttelee ja itkee karkkihyllyllä. Meinas itellä tulla sellanen raivokohtaus Tarjoustalossa kun oli niin halvalla joulusuklaat ja yks uus suklaalevykin Maraboulta ilmestynyt (mango). Ja teki niin sulkaata mieli. Jos J ei olis ollut mukana olisin ostanut. Se sai hillittyä ostamisen.
Ärsyttävä tyyppi.

Jätän tuon kirjotusvirheenkin tuonne kun suklaa on mulle nykyään niin vieras etten osaa sitä enää ees kirjoittaa.


(Vaasan reissun hotelliaamupalan leivos)

2 kommenttia:

Leena kirjoitti...

vii vii täältä tullaan kunhan ehditään :)
on sitten joku joka on häviäjä...ai mikä asenne !!

Ne on niitä vieroitusoireita, suklaa saa aikaan kaikenlaista.
mutta kohta hinnat nousee kovasti.

laita kaikki säästöön omaan pikkupankkiin, tai voipi olla että tarvit aika ison pankin, niin huomaat kuis paljon olet kättänyt kovalla työllä hankkimiasi euroja.

kyllä mullakin joskus iskee makean himo.
sitten vaan ottaa jotain korviketta.
hyvin on vielä mennyt, vaikka isäntä vieressä onkin mutustellut suklaataa.
tsemppiä meille.

-Maisu- kirjoitti...

Leena: mulla ei onnistuis se että J söis vieressä suklaataa ja mä en. Tosin mökiltä se toi takas kaks suklaavanukasta ja sai syödä molemmat ite. Mutta jos sillä olis suklaata ni söisin minäkin.