17.6.2012

26: Kuva esineestä, jota ilman en voisi elää


Tämä olikin vaikea kuvatehtävä. Mietin tätä tosi kauan. Kännykkä ja tietokone olivat myös kärkisijalla mutta kun mietin että pärjään kyllä ilman niitäkin jos on pakko mutta rahaa on pakko olla, raha ei kyllä oikeen ole esine. Mutta menkööt nyt.
Kuvassa siis joskus säästöpossu tyhjennettynä, laskettuna, odottamassa pankkiin vientiä.

7 kommenttia:

Ravi kirjoitti...

Hetken ajattelin, ennenkuin olin lukenut loppuun, että olit voittanut jossain raha-automaatista. Kerkesin jopa kummastelemaan, koska tietääkseni et ole mikään himopelaaja?

-Maisu- kirjoitti...

En pelaa kun satunnaisesti kauppojen auloissa olevia raha-pelejä.

Anonyymi kirjoitti...

Ilman rahaa voipi kuule elää, ainahan voit mennä kerjuulle :)

mutta raha kummasti rauhoittaa, kunhan sitä ei ole rutkasti. silloin se vois tuottaa jo ahdistusta, pelkoa, kateutta ym. ym.
mä en vois elää ilman..jaa siinäpä miettimistä, kun en ees itse tiedä, jos esineestä on kysymys.
t. äiti

-Maisu- kirjoitti...

Ei ilman rahaa voi elää. Rahalla voi ostaa kaikkea mitä ilman ei tulis toimeen ;)

Ravi kirjoitti...

Jäin itsekkin ihmettelemään samaa, mitä äiti kirjoitti. Kun muutin SriLankaan, oli minun luovuttava liki kaikesta mitä omistin, vain aivan välttämättömimmät otin mukaani. Niin luulin. Tänne tullessani huomasin että melkein puolet oli turhaa, minkä säästin matkaan mukaan. sen sijaan moni esine mistä luovuin olisi hyvinkin tarpeellinen juuri nyt, ja ne ovat juuri sellaiset pienet (ja liki arvottomat)esineet, kuten säilytysastioita, vaateripustimia jne. Mutta, pärjään ilman niitäkin. Raha on sitten eri asia, tärkeä, tietyissä määrissä, tässäkin pätee sama -liikaa on liikaa- . On itseasiassa aika ihana tunne kun ei ole rahaa likaa, ja pystyy kuitenkin säästämään niin että saa mitä on suunnitellut. Minusta tuntuu että sama tyytyväisyyden tunne ei tulisi, jos rahaa olisi kuin roskaa.

Anonyymi kirjoitti...

Aattele, jos olisit autiolla saarella, niin et sä siellä rahaa vois käyttää mutta eläisit luonnon tuotteilla :)
mä menin näin kauas ajatusleikissä...äiti

-Maisu- kirjoitti...

Tajusitte nyt ihan väärin mitä ajoin takaa. Eli koska en keksinyt mitään tavaraa mitä ilman en tulis toimeen elämässä niin valitsin rahan että voisin ostaa niitä mitä en tarvitsisi mutta ne helpottaisivat elämää.