21.6.2012

Juhannusta

Heräsin tänään 6.23 ja ihmettelin kun Janne nukkuu vielä. Herätin ja sanoin että etkö mee töihin (reppana ollut yön 20-03 töissä myrkyttämässä Helsingin kaikki ruusut). 6.30 se sano jo heippa ja lähti töihin. Ei ees myöhästynyt, kuulemma.

Mä menin tänään psyk.polille kun oli mun hoitokokous. Auttaa kun saa jutella sellasille jotka tietää miten pitää auttaa ammattimaisesti. Ja että ne osaa diagnosoida oonko ihan seko vai oonko normaali.
Sain sairauslomaa syyskuun loppuun saakka ja yksi lääke vaihdettiin toiseen (sivuoire: selittämätön kuolema, jipii!)
Sain myös verikokeiden tulokset. Aika moni arvo oli koholla, mutta kaikki niin että ei mitään hälyttävää. Uuden verikoe lähetteen sain koska katsotaan eräs arvo oliko vain tilapäisesti koholla vai mitä. Koska sillä selittyy osa oireista. Ehkäpä.
Nyt sitten odottelen Kelan päätöstä saanko myös tältä ajalta sairauspäivärahaa, lääkäri laittaa Kelaan B-lausunnon kun sitä ne pyysi. Lääkäri myös sanoi kun kuuli että edellisessä sairauspäivärahan saannissa oli vaikeuksia että voin ottaa häneen yhteyttä ja hän voi olla Kelaan yhteydessä :) Ihana lääkäri!

Kaupassa käytiin, ihmisiä oli paljon. Ostettiin verenpainemittari, 30€
Jannella on ollut verenpaine huimissa luvuissa kun kävi työhöntulotarkastuksessa. Mutta nyt kotona mitattuna oli ihan normaali. Itse mittasin myös ja oli ok (tosin vasta kolmannella kerralla) Tiedä sit onko tuo lelu vai voiko siihen luottaa.

Janne toi töistä kaks amppelikukkaa parvekkeelle, ihania! Ja mä ostin lisää krumeluuria ;) Nyt voidaan tehdä juhannustaikoja kun on taikasauva :)

Grillailua ja erään karvaperseen synttäreitä vietetään juhannuksena. Linnanmäelle meinattiin mutta saa nähä, sinne menee aina niin rahaa ja nyt on pakko alkaa pihiksi.

Hyvää Juhannusta kaikille jotka näitä mun sepustuksia lukee!







Ei kommentteja: