29.12.2011

Tyrkyttäminen

Mietin kaikenlaista yöllä kun uni ei tullut. Kuten tuota viimeistä blogikirjoitusta.
En halua olla ilkeä mutta oikeesti mikä oikeus uskonnosta on puhua ja tyrkyttää sellaiselle ihmiselle jota ei asia kiinnosta. Ja en nyt sano että itseäni ei kiinnostaisi mutta yleisesti.
Omasta kokemuksesta voin sanoa että siitä on enemmän haittaa kun hyötyä. Ärsyttää suunnattomasti sellaiset tyrkyttäjä ihmiset. Jos haluan asiasta kuulla otan siitä itse selvää.
Näitä tyrkyttäjiä voi verrata lehtimyyjiin. Jos lehden haluaa tilata sen voi tilata muunkin keinoin kun tyrkyttämällä sellaseen aikaan joka itselle ei ole sopiva.

Joskus nuoruudessani ollessa juhannusfestareilla oli näitä tyrkyttäjiä paikalla omana ryhmänä kertomassa uskonnosta. Voin sanoa että vastaanotto oli aika karu heitä kohtaan (ei omalta osaltani). Mitä jos tällänen "hulttio festariporukka" menisi näiden eri uskontokuntien tilaisuuksiin soittamaan omaa musiikkia ja jakamaan erilaisia rock/hevi lehdyköitä, mikä olisi siellä vastaanotto? Voin vaan kuvitella...

Laitoin nyt tuon kommentoinnin tänne blogiin sellaiseksi että tarkistan ne ennen julkaisua. Todennäköisesti kyllä julkaisen kaikki mutta teen nyt kuitenkin itselleni vaikeemaan kautta.

2 kommenttia:

Kupariseppä kirjoitti...

Muuttakaa maalle, maalla on mukavaa! Tehkää lapsia, lapset on ihquja!
Tilaa seiska, saat kaupan päälle neonmustan vyölaukun ja kolme kiloa varsiselleriä!

Älä ite tyrkytä. Muistan, ku pakotit ja tyrkytit kuuntelemaan sun epävireistä nokkahuiluesitystäsi: Ooos-taa-kaaa--mak-kaaaa-raaa!! Se oli kuules aika lailla traumaattinen kokemus, vieläkään en uskalla nukkua ilman yövaloa.

terveisin BB

Anonyymi kirjoitti...

Toi on niin totta..mikään ei ole niin inhottavaa kuin pakko tyrkyttäminen,jokaisella on oma oikeus uskoa mihin haluaa.
Itsekään en voi sietää sellaisia tyrkyttäjä,en sano tätä pahalla,mutta jokaisella meistä on oikeus päättää omista asioistaan.
Melkein sama jos me tullaan teille ja tyrkytetään noita BB:n :D mainitsemia asioita.
Näin on näreet :D
Hyvää uutta vuotta teille sinne suureen cityyn!
*Kati*