17.3.2012

Laivareissu

4.30 soi perjantai aamua kello ja tunnin painajais yöunien jälkeen oli kiva herätä :/
Kuudelta lähdettiin bussille ja keskustassa vaihdettiin toiseen. Just hyvään aikaan mentiin niin mahduttiin bussiin. Ulkopuolelle jäi vielä toinen bussilastillinen ihmisiä odottamaan seuraavaa kyytiä.

Kahdeksalta lähti laiva kohti Tallinnaa. Oltiin matkassa siis Jannen vanhempien kanssa. Meillä oli meno-paluumatkalle hytti, ihan perus kahden hengen ikkunaton hytti. Se oli kyllä kätevä kun sinne sai tavarat ja siellä sai istua rauhassa ja etenkin käydä vessassa rauhassa.

Meno matkalla muut söi pienen aamupalan. Mä en mitään stressi vatsani takia.
Laiva keinui jonki verran. Hytissä keinuminen tuntui enemmän. Otin ennen laivaan menoa matkapahoinvointitabletin.

Laiva oli perillä yhdentoista aikaan. Sää oli kylmä ja synkkä. Ei onneksi satanut.
Tallinnassa käytiin ostamassa kukkia (Jannen äiti osti äidilleen syntymäpäiväkukkia), ai että ne oli halpoja siellä, 80snt hieno tulppaanikimppu. Ja upea kukka-asetelma 10€
Käytiin myös Rimissä josta ostin Murkulle kissanlelun, tykkäs, IHME!! Sekä karkkia itselle joita tässä parhaillaan mussutan menemään.

Mentiin laivaan jo 14.30 aikaan (lähti 16.30). 

Takas tullessa meillä oli Jannen kanssa varattu buffet pöytä. Voi elämä miten mahtavaa siellä oli. NAM! Voin suositella. Jälkiruokapöydässä meinas itku päästä kun maha ei vetänyt niin paljoa kun silmät. Olin taivaassa. NAM!!!

Takasin oliiin kahdeksalta ja käveltiin suosiolla Hietalahteen ratikalle. Jono bussiin oli niin järkyttävä ja pieni kävely tekikin hyvää. Ihmettelen kyllä sitä että saako ne ikinä tuota Länsisatamaa siihen kuntoon että siellä ei ole mitään tietyötä meneillään? Tuskin!

Kotona oltiin pikkasen yhdeksän jälkeen ja kissa oli uninen ja oli kun yksin ei olis ikinä ollutkaan. Ihme tyyppi. Välillä se on niin hädissään jos oon vaikka tunnin pois ja hänen ylhäisyytensä joutuu olla yksin kotona.

Menin nukkumaan 22.30 ja heräsin 7 antamaan kissalle ruokaa. Puoli ykstoista heräsin kakan hajuun ja kävin siivoamassa laatikon jossa oli normaali kakka ja pissa. Kakka haisi silti ja kävin olkkarissa jossa matolla oli iso läjä kakkaa ja ripulitöräys päällä. Menin takasin peiton alle ja sanoin Jannelle että olkkarissa on sulle ylläri ;) Näin helppoa se on :D

Tänään sitten otin vielä pitkät päikkärit, Janne myös. On se rankkaa tuo matkustaminen.

Leivoin mä porkkanasämpylöitä tässä just. Namia oli.












 





( jos nyt ottaisin kuvan näistä ei olisi enää näin paljon jäljellä..)



(melkein mun niminen suklaa)

Ei kommentteja: