25.3.2012

Pahaa yötä

Jos olis mahdollisuus että ei tarvisi ikinä nähdä unia niin käyttäisin tämän mahdollisuuden.
Näen tosi paljon unia joista 90% on pahoja, pelottavia ja kamalia. 9% on outoja unia ja vaan 1% on ihania ja kivoja.
Pahat unet on aina niitä samoja, vaihtelee muutamista eri aiheista eli näistä:
- eräs päiväkoti, lähinnä sen johtaja
- vankila, vangit mellakoi
- junat (etäsuhde Jannen jätti jäljen)
- viimeisin työpaikka missä olin
- läheisen kuolema (en kerro kenen)
- lepakot

Nää unet mitä näen on jotain niin kamalia että kun herään menee todella kauan että rauhotun.
Viime yö oli juna yö, nyt äidin kanssa junassa, sitä ei ole tapahtunut ikinä ennen. Yleensä olen luokkakavereiden kanssa.
Vankila unia en ole nähnyt kun kerran sen jälkeen kun vankilasta lähdin pois (töissä olin vankilassa jos joku uusi lukija ei sitä tiedä)
Lepakot, just to-pe yönä näin kamalan lepakko unen, hyi kuvotus niitä eläimiä. Jos sellanen kusipää eksyy meidän kotiin vielä yhden kerran (kaks kertaa on jo eksynyt) niin en tiedä selviänkö, varsinkaan jos Janne ei ole kotona.
Läheisen kuolema, ne menee aina samalla lailla, puhelin soi ja ilmotetaan että läheinen on kuollut. Sanon ja teen kaiken aina samalla lailla unessa. Toivottavasti tämä uni ei toteudu ikinä!
Päiväkoti unet on kamalia, olin töissä eräässä päiväkodissa ja sen paikan johtaja vaanii mua unissani vieläkin. Ja ne unet on kamalia.

Nyt viimeisimpänä on tullut tämä viimeisin työpaikka uniin. Ihan järkyttäviä unia. Hikipäässä oon kun herään. Jotain niin kamalia.

Onneksi silti nämä ovat vain unia mutta silti olisi kiva nähdä vaan kivoja unia.



3 kommenttia:

Kupariseppä kirjoitti...

Meil on vissiin samat geenit? Ollaanko kentiest sukua? Munkin unista 90% on IHAN KIPEITÄ!!!! Ne on ihan järkyttäviä painajaisia, täysin sairaita. Esim. viikon aikana on tullut maailmaloppu kaksi kertaa, olen ollut sodassa ja kerran nuorempi poikamme putosi jätemyllyyn ja murskaantui kappaleiksi!?! Kyllä on aina ihanaa herätä uuteen päivään pirteänä ja täynnä energiaa.

-Maisu- kirjoitti...

Unohdin tosta vielä yhden unen. Mennnään Jannen kanssa meidän vanhaan asuntoon jonne meillä on avain ja siellä asuu jo muut ja me vaan mennään sinne ja sit ku ne oikeet asukkaat tulee kotiin on kauhee paniikki.

Viime yönä en nähnyt unta.

Sanna kirjoitti...

Järkyttävää! Onko tollasen yön jälkeen sit ihan poikki aamulla kun herää? Nään harvoin unia ja vielä harvemmin mitään noin jäätävää.. Ei käy kateeksi! Tsemppiä!