30.3.2012

Turhanpäivästä höpinäää

Jee tänään aukes vihdoin meidän lähikauppa remontin jälkeen. Reilun kuukauden ajan oli remontissa ja nyt oli kaikki ihan uutta. Parasta oli uudet puhtaat ostoskorit :)
Oli kyllä niin paljon asiakkaita. Parkkipaikkakin ihan täys autoja. Ihan paniikkiin menin kaupassa. Piti tehä nopea kierros :(
Huomenna siellä olis kakkukahvit, ehkä me käydään. Lauantaina on muumeja :)

Lauantaina menen vankilaan. Käyn katsomassa millanen siitä uudesta keittiöstä tuli ja moikkaamassa työkaverit. Vähä jännittää mennä :)

Tiistaina mennään taas Tallinnaan :) Viking Linen XPRS laivalla. En ole ikinä mennyt tuolla laivalla enkä muistaakseni koskaan Viking linen laivalla.
Nyt mennään T&M kanssa. Takasin tullessa on buffet varattuna. Nyt saa onneksi nukkua vähän pidempään, laiva lähtee vasta 11.30, takasin Helsingissä on 20.30 ja Tallinnassa on aikaa kierrellä 3,5h. Hyttikin on nyt ikkunallinen. Jannella on joku alennusjuttu jolla saatiin matka, hytti ja buffet edullisesti, vai miltä kuullostaa:  38€/hlö? Tietenkin ostokset päälle...

Huomenna pitäs siivota, imuroida ja pestä vessa. Jannen sisko tulee lauantaina meille kun menevät Jannen kanssan keikalle illalla. Mä en mene mukaan, bändi ei miellytä vaikka onkin "mun kaima" eli Itkevä tyttö. No joo siivoaisin mä muutenkin, karvavuori taas kasvaa lattialla.

Mikä siinä muuten on kun sen kerran kun on jossain paikassa missä ei puhelimeen niin vaan pääse nii silloin se soi, muuten se ei soi ikinä. Tiistaina mulla oli hammaslääkärin ajan puhelin äänettömällä ja oli tullut puhelu jonka Eniron kautta katsoin että oli joku kosteusmittaaja (todennäkösesti olis tullut meidän vessan kosteuden mittaamaan). Tänään soi sitten puhelin kun olin suihkussa. Janne sanoi että joku 020 alkunen soittaa. Arvasin että on Kelasta koska siellä eilen kävimme. Vastasin sitten kesken suihkun.
Sitten vielä kaupan kassalla ollessa soi tänään puhelin. En vastannut, oli joku puhelinliittymämyyjä. Mulla on hyvä liittymä nyt!

Huomenna siis siivousta, kaupassa käyntiä ja jauhelihaperunasoselaatikon tekoa.

Pian on pääsiäinen, pitää muistaa ostaa virpojille jotain jos sattuisi joku käymään. Ei ne palkkiot kyllä hukkaan mene jos ei satu kukaan käymään ;)

Nämä pääsi tänään vihdoin jääkaapin oveen:


2 kommenttia:

Sannis kirjoitti...

Tuo puhelinjuttu on kyllä niin perus. Kun hengailet himassa, ei se soi ikinä. Paitsi että nyt muutamana päivänä mulla on soinu ja ihan varmasti se on ollu joku lehtikauppias kun niin oudolta näyttäny numero enkä oo sit vastannu. Nyt sit mietityttää kauheesti et entä jos se on joku joka soittaa et oon voittanu jotain (en oo osallistunut kilpailuihin) yli mahtavaa!

-Maisu- kirjoitti...

Kannattaa rekisteröityä Eniroon, muistaakseni jotain 50snt maksaa. Sieltä voi tarkistaa numeron :)