26.4.2012

Mun koti on täällä

Siivottiin tänään, siis ihan vaan imuroitiin ja järjesteltiin tavarat, tosin tavarathan mulla on aina oikeissa paikoissa joten siihen ei mennyt paljoa aikaa ;) Otin sitten vähän kuvia meidän kodista johon on tullut pieniä muutoksia viime kuvausten jälkeen. Mutta sydän itkien katson tätä upeaa kotia: Sanniksen koti  just niin mun näkönen (tosin pari pientä juttua mitä tekisin toisin) mutta muuttaisin tuonne heti jos saisin.


Uudet verhot, nuo mustat siis. Äitini sanoin: Sä et oo yhtään verhoihminen! Joo en ole en mutta tärkeintä on se että aamulla saa  nukuttua ettei aurinko häikäse.





Ehkä parhain ikinä on tuo kori jossa on lapaset ja pipot, ennen ne oli tuon verhon takana josta oli hankala ottaa kiireessä mukaan.


Uus matto keittiössä. Entinen meni pilalle kun tippui useasti tiskikoneainepullon korkki matolle ja siitähän jäi kivat jäljet jotka eivät lähteneet millään pois. Tuo matto on 11€ hintanen ja niin pehmeä että aivan ihana :)




Meillä on vielä talvi..


...ja joulu










Tarkotus olis kun on rahaa ostaa kissalle erilainen kiipeilyteline. Sellanen pelkkä tolppa. Ei kerran käytä kun tota raapimaosaa, ikinä noilla tasoilla istu.


Meidän palmu pätkästiin koska oli kaatumavaara. Painavimmatkin lampaat ovat päässeet alatasoille.


Tällästä meillä tällä kertaa. Olkkari tulee kokemaan muutoksen jossain vaiheessa, uus telkkari/taso ja vähä muutakin.

2 kommenttia:

Sannis kirjoitti...

Heei, toi olkkarin kello..Onko se Ikeasta? Haluaa kans! Ja tosi kiva tuo musta pyöreä peili eteisessä.

Jätin sulle tunnustuksen, kurkkaa mun blogiin.

Hauskaa vappua!

-Maisu- kirjoitti...

On Ikeasta molemmat :)

Kiitos tunnustuksesta.

Hyvää vappua teillekin.