29.11.2012

Marraskuun viimeisiä viedään

Lauantaina on joulukuu. Se tietää ekaa kalenteriluukkua. Jonkinlainen kalenteri tänne blogiinkin tulee. Ei niin hyvä kun edellisinä vuosina, jotenkin laiskottaa.
Veljenpojat saavat taas kuusikalenterin pusseineen. Pussitettavat lähetin postin kautta ja saavat sitten vanhemmat ne laittaa sopiviksi katsomiinsa päiville. Äidin kanssa tehtiin yhteistyötä kalentereiden eteen, minä ostin äiti maksoi ;) Taitaa kahdella pikkupojalla olla Hankasalmen painavin kalenteri, reilu kilo per kalenteri. Täti taas vähä innostui ostelemaan...

Lumi saapui, huomenna kuulemma oikeen myräkän kera tulee lisää. Ikeaan olis suunnitteilla meno vankila ajan työkaverin kanssa. Jos nyt ihan kamala sää on niin perutaan siis jos bussit myöhästelee ja Lahdentie on ruuhkainen. Ei paljoa kiinnosta istua vartin matkaa montaa tuntia. Ikea kun paikoillaan pysyy ja sinne pääsee jonain muunakin päivänä.


Lisäys: Hups! En pysty lisäämään enää kuvia :( Olen käyttänyt koko kuvakiintiön. Siinä meni se kalenteri ellen keksi jotain ideaa, uus blogi ehkäpä?

Ei kommentteja: