1.11.2012

Paska viikko

Ompas taas kiva huomenna mennä sairaanhoitajan juttusille ja vastata kysymykseen: Miten on mennyt? Plaaaaaaaaaaah! Huokaus. Jotenkin vaan ärsyttää kaikki. Onneks lauantaille on kivaa ohjelmaa niin jotenkin jaksaa mutta on tää arki vaan ärsyttävää, ja näin kotona ollessa ei se viikonloppu mitenkään ees oikeen eroa arjesta. Paitsi että Janne on kotona.
Oon nyt kohta kaks viikkoa pitänyt kirjaa nukkumisesta. Kivaa luettavaa, huokaus! Otan tuon lapun huomenna mukaan ja sanon että mun ei vissiin kannata noita lääkkeitä syödä vai mitä mieltä ootte:

ma-ti= uni n.02, ei lääkettä, heräsin kellonsoittoon 07 ja nousin heti koska psykologille meno

ti-ke= lääke 50mg 21.30, 22.15 nukkumaan, nukahdin heti,  0.00 kissalle ruokaa, 04.00 kissa herätti, 06.00 kissa herätti, 08.45 kello herätti ,11.30 kissa herätti ,12.00 ylös

ke= ”päiväunet” n.19.45-21.00

ke-to= 23.15 nukkumaan ,ei lääkettä, uni n.02 heräilyä 06 08 09 10 ja ylös 12

to-pe= 0.30 nukkumaan, ei lääkettä, uni n.02 heräsin 07 pirteänä mutta jatkoin unta, 8.45 soi kello ja nousin 11.00

pe-la 01.30 nukkumaan, ei lääkettä, 05 kissa herätti, 10.00 puhelin herätti (sähköposti) 12.00 nousin ylös

la-su 03 nukkumaan (kesäaika), ei lääkettä, uni lähes heti, 6.00 kissalle ruokaa, heräsin n.12.00 (talviaika)

su-ma nukkumaan n.03 ja uni tuli lähes heti, ei lääkettä. heräsin 6.00 ja 7.00 ja nousin 12

ma-ti nukkumaan 01, ei lääkettä, uni lähes heti, heräsin 04 kun kissa herätti, heräsin 10.30 kellon soittoon nousin heti kun oli menoa (musiikinkuunteluryhmä)

ti-ke lääke 50mg klo 22 nukkumaan 22.15 uni heti. heräsin 03 (kissalle ruokaa) ja 6.30, kissalle ruokaa. heräsin 12.00, nousin 13.00

ke ”päiväunet” 19-21

ke-to nukkumaan 02, uni n.03, ei lääkettä, heräsin 06 ja valvoin 08 saakka jonka jälkeen nukahdin ja heräsin 12
 
 
Eli aina kun otan lääkkeen nukun miljoonatuntia ja lisäksi nukahdan vielä illalla. Tiedä sitten.
Työhakemuksia oon laittanut tällä viikolla kaksi. Yhdestä tuli sähköpostia että joutuvat lopettamaan hakuprosessin ja että jos joskus sitä jatkavat on hakemukseni voimassa. En tiedä miksi lopettavat kun ei siinä sit kerrottu.
Linnuille laitoin eilen talipallon parvekkeelle ja kohta se on jo syöty, sinitiaisia, varpusia ja talitiasia käy syömässä. Mä haluisin pitkästä aikaa nähdä punatulkun mutta ne on tainneet kuolla sukupuuttoon kun niitä ei näy enää.
Kissa tykkää linnuista, on vaan ajankysymys koska saa kiinni. Tänään oli jo tosi lähellä. Otin kuvia ja viedonkin mutta meillä on isotietokone rikki joten kuvia ei saa koneelle.
Blogipalkinnot ovat menneet perille. Kupariseppä sai suklaata, pähkinää ja lakua ja Kirsi suklaata. Kuvia en muistanut ottaa kun oli pakko saada nopeaa pakettiin ettei käy kun ensimmäisille ostamilleni palkinnoille... :)
 
Lauantaina on pitkästä aikaa kirppis Malmin parkkihallissa, kaupat kun ovat kiinni. Sinne siis suuntaan. Illalla on Jesse Kaikurannan keikka Circuksessa Kampissa. Liput on jo ostettu.
 
Pääkipu jatkuu kolmatta päivää, varmaan aivokasvain.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Murkku taitaa olla yösyöppö :D
Ootko koskaan laittanu illalla sen verran reilummin ruokaa,että riittää koko yöksi? Vai söisikö jo illalla kaikki?
Tuon kirjotuksen perusteella saisi äkkiseltään sen kuvan,että Murkun vuoksi heräät,ainakin joinakin öinä.

Mitä lääkettä lääkäri yöksi määrännyt?
Ei ilmeisesti kuitenkaan ihan unilääkettä?

Keksi itsellesi aamupäivisin mielekästää tekemistä,joka pakottaa nousemaan sängystä,tee viikkokalenteri ja joka päivälle jotain pieniä juttuja,vaikka sitten lintujen ruokinta :D mutta laitat sen tehtäväksi esim. kello 9.

Muistan ajan jolloin eräällä hyvin läheisellä ihmisellä oli samaisin ongelmia aamujen kanssa,ne ei vaan lähtenyt käyntiin,niin tuo viikkokalenteri juttu auttoi hänen kohdallaan,hommat oli pakko tehdä ilman tekosyytä.

Jaksamisia <3

Kati

-Maisu- kirjoitti...

Ei auta tuo että laittaa ruokaa paljon, herättää silti. Oon koittanut kaikki keinot, ainakin siltä tuntuu.

Eikä oikeen onnistu se että herään esim. 9.00 jos ei ole menoa. Ei vaan onnistu, oon yrittänyt ja ärsyttää kun ei onnistu. Kun kävin töissä niin heräsin ja nousin heti kellon soidessa enkä torkuttanut. Nyt saattaa yli tunnin kello soida 10min välein ja sitten sammutan sen ja jatkan vielä unta. Jos on menoa nousen heti tai yhden torkun jälkeen.

Kiitos neuvoista silti.

-Maisu- kirjoitti...

Lääke on Ketipinor 25mg

Terttumarja kirjoitti...

Maisu,
kommenttisi blogiini poistui vahingossa, kun koko teksti hävisi taivaan tuuliin. :((
Siis ei mitään henkilökohtaista...

-Maisu- kirjoitti...

ok :)