10.1.2012

Sirkuskeksejä



Tarvittavat aineet kuvassa. Karppaajat on syöneet kaiken voin joten tollasii pikkupaketteja oli kaupassa..



Ohjemäärät tässä, itse tein kaksinkertaisen annoksen jolla tuli 36kpl keksejä.



Sulatin voita n.15sek mikrossa ensin että vähän pehmenee. Sitten lisään sokerit ja muut aineet mutta en vielä jauhoja enkä munaa. Sekotan ensin nämä muut sekaisin. Jonka jälkeen lisään munat ja vehnäjauhot ja sekotan ne käsin sekaisin.




Sitten karkit lautasille, karkkeina voi käyttää esim. m&m, ranskanpastilleja, mariannerakeita, smartieseja ym. Karkit pitäisi ohjeen mukaan laittaa takinaan mutta itse pyöritän ensin palleron kädessä ja sitten laitan siihen erikseen karkit. Olishan se julmaa jos jossain keksissä olis vaan yksi karkki ja toisessa kahdeksan.






Värijärjestys se olla pitää ;)







Janne tykkää enenmmän ranskanpastilleista joten piti sit niitäkin tehdä. Näissä en jaksanu enää värikikkailla :D




Ois pitänyt laittaa vähemmän kun 16kpl pellille kerralla....










Näiden siis kuuluis olla pyöreitä mutta levisivät vähän liikaa uunissa.
Uunissa olo aika on tarkkaa koska näiden pitää jäädä vähän "raa´aksi" että ovat hyviä. Sitten kun reunat alkaa tummua niin pitää olla tarkkana että ottaa oikeaan aikaan pois. Uunin lämpötila 200astetta. Ehkä n.10min/pelti

Säilytä suljetutssa muoviastiassa niin pysyvät pehmeinä.

Nää on niin parhaita. Mums mums mums.. Kissakin rouskuttaa näitä ;)

1 kommentti:

Kupariseppä kirjoitti...

Ai säkin oot ruvennut karppaamaan ;)