15.10.2012

Ei enää naurata

Uniongelma. Ehkä yks ärsyttävimmistä asioista tällä hetkellä.
Olis niin helppoa kun silmät ummistaa niin uni tulis ja aamulla heräis. Meillä asuu yks joka pystyy tähän. Oikeesti, Janne kun tulee sänkyyn ja alkaa nukkua niin ei mene kun alle minuutti kun se nukkuu ja herää aamulla kellon soittoon (eikä ole herännyt yön aikana kertakaan, ei vaikka pommi räjähtäs vieressä no joo ehkä sit)
Minä kun alan nukkua otettuani ensin "unilääkeen" (joko Zopinox tai Ketipinor) ei uni vaan tule vaikka kuinka väsyttäis. Pyörin ja vaihtelen asentoa. Keskimäärin kolmen-neljän tunnin päästä siitä kun yritän alkaa nukkua tulee uni.
Jos alkaan nukkua 01.00 nukahdan n.04-05 ja sitten kissa herättää n.03-05 välillä ja käyn antamassa sille ruoan ja laitan makkarin oven samalla kiinni. Olen tuota kissan ruokintaa ennen nukkunut 0min-1h.
Kun tulen ruokkimasta kissaa (+ vessassa käynti välillä) nukahdan heti. Sitten herään siihen kun Janne nousee töihin (en aina) ja siihen kun se sanoo heipat, välillä en muista yhtään mitään siitä kun se lähtee ja välillä muistan kaiken ja jopa muistutan sitä ottamaan eväät tms.
Sitten seuraa mun yö, nukun 6.15-n.10/12 täysin sikeästi. Riippuen miten kissa herättää. Jos ei herätä voin nukkua yhteenkin ihan sikeästi. Jos herättää käyn antamassa ruoan ja kaadun takas sänkyyn ja nukahdan välittömästi.
Postin kolahdukseen havahdun aina n.10-13 välillä tulee posti meille.

Jos herään menojen vuoksi esim. 7-8 aikaan en silti saa illalla unta, tai jos saan niin nukahdan 23 ja herään 03 ja valvon sinne kuuteen, ei sekään hyvä.

"Unilääke" auttaa silloin kun sitä huvittaa, nyt oon ottanut kaksi Ketipinoria ja ei tunnu missään.

Pelolla ja kauhulla odotan että jos/kun pääsen töihin miten uniongelma siihen sanoo. Miten sitä jaksaa töitä tehdä jos ei nuku. Sitten kyllä kissa saa olla koko yön suljetun oven takana, luulisin.

Kauniita unia.

Ei kommentteja: