16.10.2012

Psykologia testit osa 2

Tänään jatkui testit. Voi apua!
Ensinnäkin luulin että oli enää yksi testi jäljellä mutta riitti niitä pariksi tunniksi, ja ens viikolla jatkuu.

Testit alkoi kysymyksillä kuten esim. miksi lapsiperheissä on suojat pistorasioissa? Miksi töiden ohessa on hyvä pitää lomaa? Miksi veroja maksetaa?
Tollasii "kivoja". Jotain vapaalehdistöstä kysyi mutta sanoin että en tajua kysymystä.

Sitten alkoi muistitehtävät. Apua!

Psykologi näytti mulle ihmisten kasvokuvia, luulisin että n. 40kasvoa. Sitten saman verran kasvoja ja piti sanoa oliko kyseinen kasvo nähdyissä kuvissa. Näytti nuo kasvot vielä, n.45min päästä uudelleen ja piti taas muistaa. Hankalaa oli.

Sitten oli neljä tilanne kuvaa: perhe retkellä, perhe ostoksilla, perhe puutarhassa ja perhe syömässä. Näytti ne kuvat kerran, 10sek. yhtä kuvaa. Sitten piti sanoa että keitä eka kuvassa oli (isoäiti isoisä isä äiti tyttö poika ja koira oli vaihtoehdot) ja missä kohtaa kuvaa ne oli ja mitä ne teki. Nämäkin kysyttiin uudelleen myöhemmin. Kun katsoin niitä kuvia sen 10sek. kiinnittin muihin asioihin huomion kuten että ekan kuvan pöydällä oli ketsuppi ja sinappi pullot ja minkä väriset paidat henkilöillä oli jne. mutta silti omasta mielestä muistin aika hyvin.

Palikka tehtävä oli tällä kertaakin. Psykologi laittoi eteeni palikoita ja koski aina tiettyjä palikoita, sit mun piti sen jälkeen koskea samassa järjestyksessä mitä se koski. Ja ettei liian helppoa olis vaihtu tehtävä taas niin että ensin psykologi koski niihin paloihin ja mun piti käänteisessä järjestyksessä koskea paloihin. Ne oli samanvärisiä ja kokosia ne palikat joten mitää helpotusta ei ollut. Vähä vilisi silmissä ne palikat.

Kivoin tehtävä oli sellaen että psykologi luetteli sanapareja kuten tähti-tikkaat, rekka-nuoli, lisko-pelle jne. Sit se kysy että mikä oli rekan sanapari jne. Ekalla kerralla oli tosi vaikea, unohdin melkeen kaikki. Se kertoi oikean vastauksen jos en muistanut. Sitten kun oli kysynyt kysy uudelleen heti. Muistin kaikki ja sit taas jonkin ajan kuluttua uudelleen. Muistin taas kaikki. TAPUTTAKAA!! Tää oli kiva ku osasin!

Sit tuli sellanen että oikee nauratti (en nauranut) Eli psykologi luki tarinan ja mun piti niin sanatarkasti kun muistin kertoa koko tarina alusta loppuun. Tää oli todella todella hankala. Tarina oli aika pitkä muistettavaksi. Näitä tarinoita oli kaksi. Molemmat piti myös myöhemmin muistaa uudelleen. Sen jälkeen psykologi kysyi kysymyksiä että oliko tarinassa näin vai onko tämä keksitty.
Tosi vaikea oli keskittyä kuuntelemaan kun psykologi luki sen tarinan ku se vaan jatku ja jatku. Nauratti :D

Tosi hankala oli myös seuraava tehtävä: Psykologi sanoi esim. 3RH6 ja ne piti toistaa niin että ensin numerot numerojärjestyksessä ja sitten kirjaimet aakkosjärjestyksessä eli 36HR, joo kyllä tuo vielä meni mutta kun oli joku 9HJ7DV3, meni vähä aivot solmuun.

Viimenen tehtävä oli tietokoneella ja siiinä ei ollut mitään logiikkaa. Neljä neliöä joissa ekassa oli  kolmio toisessa kaksi tähteä kolmannessa kolme plus merkkiä ja neljännessä neljä palloa. Sitten alhaalla oli neliö jossa oli aina joku merkki 1-4kertaa ja se piti viedä oikean kuvan alapuolelle. En tajunnut sitä ollenkaan. Ei mitään logiikkaa.

Ei muistaakseni ollut muita tehtäviä.



Ps. Tein nämä testit 2h yöunilla

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

älyttömiä tehtäviä, mä olisin lähtenyt käveleen sieltä :)
hyvin muistit..
mikähän tässä on kyseessä? kun ne noin testaa?
mua ainakin ärsyttäis suunnattomasti.
olen kotona kokeillut muistitestiä, mutta se on ihan eri, kun saa rauhassa tehdä. ja
siltikään en muista kaikkea...
t. äiti

-Maisu- kirjoitti...

En tiedä miksi ne testaa mut kai se on ihan hyväksi.
Meinasin itekin luovuttaa kun tuntu että ei mitää tuu. Tuli sut mieleen siellä ku alkoi naurattaan ja ajattelin että sä nauraisit kans :D

Tein Jannelle ton numero testin (4H3R) ja se ei osannut ja sit tein sen sanaparitestin eikä se sitäkään osannut. Mä muistin vieläkin ne samat sanaparit mitä se psykologi mulle sano :D