26.7.2012

56

Maanantaina kävin Malmilla ja mut pysäytti sellanen "gallubin tekijä". Kysyi haluaisinko ottaa testattavaksi vessa- ja talouspaperia? Toki halusin. Sain kaksi säkkiä, 10 talouspaperirullaa ja 12 vessapaperirullaa testiin. Nyt sitten testailen niitä ja netin kautta annan palautteen. Hyvässä lykyssä voitan 100€ lahjakortin S-markettiin. Kauheasti en vielä ole huomannut eroja kun kolmatta rullaa kummastakin testailen. Tosin nyt testissä oleva talouspaperirulla on arkkikooltaa aivan liian iso. Hyvä kun telineeseen mahtui.

Tiistaina kilpparilääkäri soitteli että kaikki muut arvot on kunnossa paitsi yksi joten lääkitystä ei syytä aloittaa (vaikka oireita on, tänään unohdin soittaa etten tule rentoutusryhmään, ikinä en unhoda tärkeitä asioita). No elokuussa vielä yksi verikoemittaus, edellinekään mustelma vielä parantunut. Ajattelin kyllä ehdottaa jos sen lääkityksen vois aloittaa ees kaikkein pienimmällä mahdollisella annostuksella.

Eilen käytiin Chicosissa syömässä kun olin saanut 4€ alennus kupongin joka piti käyttää tässä kuussa. Hyvää oli, nam. Ja tänään kävin kaupassa ja sain taas samaisen kupongin joka on käytettävä elokuussa. Taas joutuu saa mennä :)

Tänään olisi isäni 56v syntymäpäivä. Juhlitaan sitä menemällä Tavastialle Sir Elwoodin duo keikalle. Vankila maksaa ;) (kulttuuriseteleitä vielä käyttämättä).

Laitampa lopuksi kuvia häälahjasta jonka ostin veljelleni ja hänen vaimolleen kun menivät naimisiin:




(mun ohjeet lauluun)



1 kommentti:

Terttumarja kirjoitti...

Tosi kauniit laulunsanat vihkiparille.:)

Ei täällä vaan jaella talous- eikä wc-papereita testattaviksi, plääh.
Liian pieni paikka tämä meidän "käpykylä."
Mutta pyöräilyreitit ovat hienoja.