2.7.2012

65€:lla vessaan ja saunaan

Eilen oli siis nuo yleisurheilukisat, niin tai siis niiden viimeinen päivä jonne meillä oli liput. Lähdimme kotoa kahden aikaan ja Olympiastadionille päästyämme kiertelimme alueella ja Janne joi 7€ tölkin kaljaa ja minä otin kuvan Olli-Pekka Karjalaisesta nimmarien kera sekä leikin Tanja Poutiaista Wiillä (en näköjään voittanut sitä Wiitä kun ei ole soittoa tullut).
Paikoillemme menimme puoli neljän aikaan. Kotona laitetun aurinkorasvan lisäksi piti lisätä vielä pariin kertaan rasvaa. Niin kovasti aurinko porotti niskaan ja toiseen kylkeen. Ihan järkyttävää. En viihdy yhtään auringossa ja tuo oli mulle yhtä tuskaa istua siinä. Kävinkin hakemassa meille jäähilejuomaa, aivan parasta. Jos joku kehittää kotioloon tuollasen laitteen millä saa juuri tuonlaista niin ostan heti! Hain vielä myöhemmin itselle toisen samanlaisen. Jannelle hodari ja dumlepatukka (pääsin aina viileään kun hain sille nuo ruoat).
Pitihän se arvata mitä tuon juoman juominen tyhjään mahaan tekee. Istuin stadionin vessassa kuudesti! Tässä siis syy miksi en syö/juo mitään (no ehkä vettä) jos ei ole vessaan pääsy mahdollisuutta.
Kisat oli kiva kokemus, paikat oli hyvät ja loppuajasta kun aurinko meni pilveen (vartti ennen kisojen loppua) oli mahtava sää.
Stadionilla oli porukkaa paljon ja Jannen eno nähtiin sieltä tuhansien ihmisten joukosta. Oli ollut useampana päivänä kisoissa.
Kotiin lähdimme kun kisat olivat ennen kasia ohi. Kävelimme keskustaan ja mäkin kautta kotiin.
Kotona söimme hampurilaiset ja jäätelöt ja edellispäivänä tekemääni pizzaa sekä minä vielä hedelmäsalaattia kermavaahdolla. Olin siis vähäsen vajaa 24h syömättä. Hyvin selviää vaikka tiedänkin teidän kauhistelevan asiaa.
Uutisten päälähetyksestä saimme Jannen kanssa n.2sekunnin julkisuudenkin. Kiitos äidille ja Tapiolle jotka meidän bongasi :)  On se nii jännää ku oma naama näkyy telkkarissa :D


Nyt odotan että Janne tulisi kotiin. Kävin tänään Itäkeskuksen Gigantissa kun huomasin loppuviikolla tuleessa mainoksessa siellä olevan mun lempparipuhelimen tarjouksessa 75€. Noh, menin paikalle ja myyjä sanoi että puhelimen voi ostaa 75€:lla tai sitten 50€ jos ottaa DNA liittymän siihen. No kyselin liittymästä ja sain tarjouksen että netti, viestit ja puhelut 11,90€/kk eikä muuta maksua:  DNA-joustava200 . Oli kamalaa kun ei ollut Janne mukana kun se tietää noista ja ite piti tehdä päätös. Säälittävää, mutta päätöksien teko on mulle nykyään vaikeaa :( Otin sitten tuon paketin. Lisäksi ostin muovisuojan sekä kosketusnäyttökalvoja. Yhteensä hintaa tuli 69€. Viikon päästä sitten alkaa DNA ja olen suhteessa sen kanssa 24kk, suhdetta ei saa katkaista. Toivottavasti on hyvä suhde.

Kotiin tulin kaupan kautta. Kalakeitto oli Jannen toiveruoka joten sitä sitten teen. Murkku sai taas tillin oksan, se on nii hassukissa sen kanssa :)








1 kommentti:

kaisa jouppi kirjoitti...

Mä bongasin sut TV:ssä kans :D